Pink Space - Helsinki Design Week

X-Glass_pinkspace

Helsinki Design Week polkaisee käyntiin ja yksi mielenkiintoinen tärppi on mennä katsomaan tilaa nimeltä Pink Space.   

Pink Space on Fanni Suvila & Taika Mannilan suunnittelema unenomainen huone. Taikalle, joka on DJ ja taiteilija, vaaleanpunainesesta väristä ja sen monimuotoisuudesta on tullut Taikan erikoisuus. Huonekalusuunnittelijana ja sisustusarkkitehtina Fanni on puolestaan tutkinut vaaleanpunaisen värin vaikutuksia spatiaaliseen kontekstiin. Toisin sanoen; millä tavoin vaaleanpunaisella värillä korostettu ympäristö vaikuttaa ihmisten tunteisiin ja viihtymiseen. X-Glass on sponsoroinut tilassa olevat peilit, joita löytyy seiniltä ja pöydiltä. 

Pink Space tekee elämästäsi paremman. Pink Space antaa sinulle enemmän elämää. Pink Space on intiimi vaalea ihmemaa, jossa voit tuntea olosi turvalliseksi ja hämmästellä maailmaa. Pink space on selfie taivas.

X-Glass_PinkSpace

Tila sijtaitsee koko HDW:in ajan (6.9-16.9) Iso Roobertinkadulla ravintolassa nimeltä Jackie. Suosittelemme menemään paikan päälle nauttimaan hyvästä ruuasta ja tilasta, joka saa sinut hetkeksi unohtamaan arjen kiireet ja lumoutumaan vaaleanpunaiseen väriin. Olemme innoissamme, kun samme olla mukana tapahtumassa ja toivomme, että pidät kokemuksesta.  

Photo credit:
Andre Pozusis
Social:
Instagram

Seuraava
Seuraava

Taidelasinäyttely Ilolassa